Har du det trangt? Canes Prefab ASs modulløsninger dekker alle behov!

Det er ikke uvanlig at tekniske rom vies for liten plass, enda dette er selve hjertet i ethvert bygg. Enten det er lavt under taket eller elementene må spres over flere etasjer – prefabrikkerte modulløsninger er det beste alternativet for utformingen av din nye energisentral. Med Canes Prefab ASs prefabrikkerte modulløsninger har du muligheten til å være med på å designe din egen energisentral og la oss gjøre jobben med å produsere og montere den for deg. 

Våre energisentraler 

 • Passer små og store tekniske rom 
 • Skreddersys hvert enkelt prosjekt og behov 
 • Integreres med annen infrastruktur 
 • Leveres med FDV- dokumentasjon

Det spiller ingen rolle om du drifter et lite leilighetskompleks eller skipsverft – ingenting er for komplekst eller for enkelt for oss! 

Canes Prefab ASs prefabrikkerte energisentraler 

Våre prefabrikkerte modulløsninger imøtekommer alle krav til funksjonalitet og bygges til et ferdig produkt. Du får levert og komplette tekniske sentraler med løsninger som varme og kjøling, tappevannsentraler og fordelerstokker. 

5 fordeler ved å velge Canes Prefab AS 

Vi leverer fleksible løsninger og hjelper deg i prosessen med å utforme og montere din energisentral. 

 1. Spar tid og penger: Modulene effektiviserer arbeidet med installasjon av energisentraler og rørleggerne sparer tid på å bygge det tekniske rommet.
 • Trygghet: Ved å skreddersy løsninger etter byggets behov reduseres risikoen for feil og uforutsette hendelser. 
 • Montering: Som norsk produksjonsbedrift hjelper vi kundene våre med montering innenfor regelverket for innleie i Norge.
 • Service: Service utføres av spesialister som kjenner til produktene og kompleksiteten rundt drift. 
 • Garanti: Markedets beste garantiordning på 7 år, i henhold til våre salgsbetingelser. 

Kunder er fornøyde med Canes Prefab ASs modulløsninger. 

Du er eksperten – vi leverer 

Du som kunde er viktig for oss og vi vil ha deg med på laget. Ved å inkludere deg i arbeidet øker kvaliteten og effektiviteten i produksjonen. Enten du har egne tegninger eller trenger hjelp fra start, er du med i planleggingen og en viktig nøkkel i arbeidet. 

 • Vi utarbeider fullstendige 3D- tegninger av energisentralen etter dine ønsker. 
 • Du mottar allebeskrivelser og spesifikasjoner. 

Canes Prefab AS er Achilles- godkjent. Denne godkjenningen er et bevis på at vi alltid tilbyr kvalifisert, forståelig og oppdatert informasjon slik at du som kunde kan gjøre gode, informerte valg.  

Fagpersonell i alle ledd

I Canes Prefab AS er vi opptatt av høy kompetanse og utvikling av kunnskap, produkter og marked for å tilby våre kunder solid kvalitet. Alle våre ansatte har gjennomgått opplæring av våre produkter og tilbys kontinuerlig oppfølging i arbeidet, enten de jobber administrativt eller ute i felt. 

Som et ledd i vår verdiskapning er vi også opptatt av å fange opp gryende, kvalifisert fagpersonell, og er derfor stolte av å være en godkjent lærlingbedrift. 

Miljøvennlig bedrift

Vi støtter FNs bærekraftsmål ved å være 100% elektriske. Dessuten sørger våre energisentraler for tilgang til pålitelig, bærekraftig og moderne energi til sine kunder.  

Trenger du hjelp til service og oppfølging? 

Ikke nøl med å ta kontakt med oss! Vi har fagpersonell som er klare for din support per telefon eller e-post. Den du møter er enten en av våre egne ansatte eller en fagperson i vårt nettverk av samarbeidspartnere som har inngående kunnskap om våre produkter. 

Effektiviser prosessen fra tegnebordet til ferdigstillelsen av din nye energisentral med Canes Prefab AS i dag!