Økt verdiskapning i bygg og anlegg

Vi har full drift i vår produksjon på Bjerkreim, og står klarer til å hjelpe våre kunder med store og små utfordringer innen prefabrikkerte løsninger. Vi produserer lokalt og leverer raskt over hele landet.

Canes Prefab AS prefabrikkerer VVS-løsninger som både er prisgunstig og tidsbesparende – i tillegg til å gi mindre avfall på byggeplass. Vår fremste styrke er solid fagkunnskap og lang erfaring, som gjør at vi kan skape effektive og pålitelige løsninger i tett samarbeid med kunden. Vi prefabrikkerer alle typer løsninger som skap, sentraler, rørgater, samlestokker eller andre prefabrikkerte produkter som rørleggeren måtte ønske. Du som kunde mottar et oversiktlig produkt og er ikke lenger avhengig av å ha inngående kunnskap om valg, dimensjonering og montering av komponenter. Vi skaper det optimale produktet tilpasset ditt behov!

Skreddersydde VVS-skap. Brukervennlige og plassbesparende

Våre prefabrikkerte fordelerskap kan være tekniske skap i enebolig, rekkehus, leilighetsbygg og forretningsbygg. De leveres i alle størrelser og kan skreddersys etter behov enten de skal stå på badet, i et kott eller på vaskerommet. Vi har fokus på å komprimere innholdet for å gjøre skapet så lite som mulig. Vi prefabrikkerer alle typer rørskap. Tappevannskap, varmeskap med gulvvarme/radiator/viftekonvektor, kombiskap med VV-produksjon, varmepumpeskap, fjernvarmeskap, varmeproduksjon via VV-nettet. Her finnes uendelige variasjoner både i størrelse på selve skapkassen, lås på skapdør og innhold – tilpasset ditt behov.

Mulighetene er mange, og vi kan levere alle løsninger fra de enkle til de kompliserte. Vi har alltid fokus på smarte løsninger – og er opptatt av å tilby deg den beste løsningen til ditt prosjekt.

Komplette prefabrikkerte tekniske sentraler

Denne produktgruppen omfatter alt fra varme- og kjølesentraler, tappevannsentraler, shungrupper og fordelerstokker til mobile enheter. Alle tekniske sentraler blir skreddersydd til hvert enkelt prosjekt, noe som sparer tid for rørlegger ved bygging av teknisk rom. Ved bruk av prefabrikkerte sentraler i teknisk rom, reduseres risikoen både for feil og overforbruk av timer.

Vi tilbyr 3D-tegning av alle tekniske sentraler vi produserer, og kunden godkjenner tegningen før produksjonsstart. Slik sikrer vi at alle kunder får nøyaktig det produktet de forventer. 3D-tegningen benyttes også som produksjonsunderlag, og bidrar til økt kvalitet og effektivitet i produksjonen.

Vi kan levere komplette løsninger som inneholder eksempelvis både pumper, energimåler, automatikk, reguleringsutstyr, dynamiske innreguleringsventiler, stengeventiler, tanker, varmepumper og kjeler. Isolering med både mineralull og cellegummi, samt formsydde puter til pumper ventiler etc., kan følge med. Selve sentralen blir vanligvis montert på rammer som er pulverlakkert eller i rustfritt, og med justerbare bein.

Effektiv produksjon og høy kompetanse
Vi har effektivisert og forbedret både produksjonen og produkter, og satser nå videre for å effektivisere våre kunders hverdag. Vi har nye erfaring og kunnskap om tekniske løsninger som fungerer, og vi ønsker å være en aktiv sparringspartner for å komme frem til best mulig resultat. Intet er for komplekst eller for enkelt for oss!

Ta kontakt med oss dersom du ønsker et uforpliktende tilbud eller en prat: post@vvsprefab.no / 960 93 620