Kompakt, prisgunstig og tidsbesparende

Komplette prefabrikkerte tekniske sentraler

Denne produktgruppen omfatter alt fra varme- og kjølesentraler, sprinkler, shuntgrupper og fordelstokker til mobile enheter. På lik linje med våre VVS-skap tilpasser vi og skreddersyr våre tekniske sentraler til hvert enkelt prosjekt. Fordelen er at det tar betydelig mindre tid for rørleggeren å montere i teknisk rom. Alt er på plass og godt merket slik at det nesten er umulig å gjøre feil.

Vi kan levere komplette løsninger som inneholder eksempelvis både pumper, energimåler, automatikk, reguleringsutstyr, dynamiske innreguleringsventiler, stengeventiler, tanker, varmepumper og kjeler. Isolering med både mineralull og cellegummi, samt formsydde puter til pumper ventiler etc., kan følge med. Selve sentralen blir vanligvis montert på rammer som er pulverlakkert eller i rustfritt, og  med justerbare bein.

Noen ganger må sentralen leveres i flere deler og monteres sammen på stedet. Enkelte må monteres i vinkel eller i flere etasjer for å få plass. Utfordringene kommer du med, løsningene finner vi!

Om du ikke har komplette tegninger over systemet, så er ikke det til hinder for å ta kontakt med oss.  Vi har mye erfaring og kunnskap om tekniske løsninger som fungerer, og vi ønsker å være en aktiv sparringpartner for å komme frem til best mulig resultat. Intet er for komplekst eller for enkelt for oss!