Skreddersydde VVS-skap  –  alt i ett skap

Plassbesparende og brukervennlige

Våre prefabrikkerte fordelerskap leveres ut fra kundens spesifikasjoner og behov. Dette kan være tekniske skap i enebolig, rekkehus, leilighetsbygg og forretningsbygg. Fordelerskapene leveres monteringsklare på byggeplass, som sikrer optimal planlegging og minimaliserer installasjonstiden. Mulighetene er mange, og vi kan levere alle løsninger fra de enkle til de kompliserte. Vi har alltid fokus på smarte løsninger – og er opptatt av å tilby deg den beste løsningen til ditt prosjekt.

Vi prefabrikkerer alle typer rørskap. Tappevannskap, varmeskap med gulvvarme/radiator/viftekonvektor, kombiskap med VV-produksjon, varmepumpeskap, fjernvarmeskap, varmeproduksjon via VV-nettet. Her finnes uendelige variasjoner både i størrelse på selve skapkassen, lås på skapdør og innhold – tilpasset ditt behov.

Vi leverer tekniske VVS-skap i alle størrelser og kan skreddersy etter behov enten de skal stå på badet, i ett kott, eller på vaskerommet. Alt er samlet i ett skap, ikke flere forskjellige. Det sparer mye plass. Samtidig har vi fokus på å komprimere innholdet og gjøre skapet så lite som mulig.

Det er viktig at sluttbrukeren skal ha lett tilgang til skapet, derfor bruker vi en dør som ikke er hengslet og som kan åpnes uten å måtte trekke døren ut i rommet. Komponenter som skal avleses eller betjenes er lett tilgjengelig.

For ytterligere å forenkle, merker vi alle kurser og komponenter på en tydelig måte og ferdigprogrammerer termostater mot Master. I tillegg bruker vi dynamiske innjusteringsventiler som stilles inn på riktige vannmengder fra fabrikk. Det gir høyere driftssikkerhet uten at det koster mer.