AMFI Kanebogen i Harstad

Kjøpesenteret Amfi Kanebogen har et totalareal på 30.000 kvm hvorav 20.000 i butikkareal, 430 gratis parkeringsplasser og, per april 2017, 60 butikker. (Ref: http://www.amfi.no/kjopesentre/amfi-kanebogen/om-senteret/) Til AMFI Kanebogen i Harstad har vi levert en prefabrikkert varmesentral

Boligblokker – Eidsvågneset Park i Bergen

Eksklusive selveierboliger plassert ytterst ned mot sjøen på Eidsvågneset, flott plassert på ulike nivåer i terrenget. Spennende villapreget arkitektur, og med kvaliteter som tilfredsstiller den kresne. Til dette prosjektet har vi levert prefabrikkerte kombiskap tilpasset den enkelte leilighet, med fordeling av både varme og tappevann. I tillegg har vi prefabrikkert den tekniske varmesentralen som fordeler varmen […]

Eiganes Holberg i Stavanger

Blokk med attraktive leiligheter på Eiganes i en av de frodigste bydelene i Stavanger. Her er mange flotte parker, turstier og rekreasjonsområder omkranset av nydelig villabebyggelse. Vi har levert prefabrikkerte kombiskap med tappevanns- og varmefordeling, vannmengdemåler og energimåler. Skapene er tilpasset hver leilighet.

Øya Lervik Brygge i Stavanger

Dette er et stort leilighetsprosjekt med høy standard og flott beliggenhet i østre bydel i Stavanger. Her har vi levert prefabrikkerte kombiskap med VV-produksjon, gulvvarme, romtermostater, fordeling og energimåler. Alt tilpasset hver enkelt leilighet. Vi utførte også innreguleringen av hvert enkelt skap.

Asheimtunet på Sandnes

Asheimtunet ligger på Sandve, nær Sandnes sentrum i Rogaland og ble kåret til årets boligprosjekt i 2016 av Boligprodusentenes Forening, Glava, NorDan og Optimera (ref: jadarhus.no) Her har vi levert 10 prefabrikkerte fjernvarmeskap til rekkehus.

Würth Gjelleråsen Næringspark i Akershus

Gjelleråsen Næringspark ligger i Akershus. Her har vi levert en prefabrikkert varmesentral. Her ser du bilde etter montering, som vi har vært så heldig å få av vår kunde.

Solhøgda leiligheter på Bryne

Solhøgda boligprosjekt på Bryne inneholder 32 nye leiligheter fordelt på fire lavblokker.  Her har vi levert en prefabrikkert varmesentral samt prefabrikkerte kombiskap med presskuplinger for tilførsler til alle leilighetene.

Grilstad Marina i Trondheim

Grilstad Marina er et av Trondheims største utbyggingsprosjekt. Prosjektet har mer en 800 boliger samt 110 000 kvm næring. Til dette prosjektet har vi levert rundt 100 kombiskap med tappevannsveksler.

Oslo Lufthavn Gardermoen

Lufthavnen er utvidet med ny terminal, utvidet jernbanestasjon, forlenget veisystem og ikke minst ny pir. Pir nord er spesiell ved at den håndterer både utenlands- og innenlandsreisende fra samme gate. Til piren har vi levert 11 prefabrikkerte, ferdig isolerte varme- og kjølesentraler, spesialtilpasset etter kundens ønsker og krav.

Radisson Blu Atlantic hotell i Stavanger

Radisson Blu Atlantic hotell i Stavanger ble bygget i 1952 og har nå gjennomgått en totalrenovasjon. Oppgraderingen og ombyggingen av hotell ble påbegynt i slutten av 2016 og det er nå siste innspurt på ferdigstillelse. Til dette prosjektet har vi levert 11 tekniske sentraler på kjøling, varme og tappevann, 5 moduler med rørgater på tilsammen […]