Kompakt, prisgunstig og tidsbesparende

Denne produktgruppen omfatter alt fra varme- og kjølesentraler, tappevannsentraler, shungrupper og fordelerstokker til mobile enheter. Alle tekniske sentraler blir skreddersydd til hvert enkelt prosjekt, noe som sparer tid for rørlegger ved bygging av teknisk rom. Ved bruk av prefabrikkerte sentraler i teknisk rom, reduseres risikoen både for feil og overforbruk av timer. Bruk av modell fra oss vil bedre både prosjekteringen og redusere timeforbruk ytterlige ved montasje i teknisk rom. Alt er på plass og godt merket slik at det nesten er umulig å gjøre feil.

Vi tilbyr 3D-tegning av alle tekniske sentraler vi produserer, og kunden godkjenner tegningen før produksjonsstart. Slik sikrer vi at alle kunder får nøyaktig det produktet de forventer. 3D-tegningen benyttes også som produksjonsunderlag, og bidrar til økt kvalitet og effektivitet i produksjonen.

Vi kan levere komplette løsninger som inneholder eksempelvis både pumper, energimåler, automatikk, reguleringsutstyr, dynamiske innreguleringsventiler, stengeventiler, tanker, varmepumper og kjeler. Isolering med både mineralull og cellegummi, samt formsydde puter til pumper, ventiler etc., kan følge med. Selve sentralen blir vanligvis montert på rammer som er pulverlakkert eller i rustfritt, og med justerbare bein.

Noen ganger må sentralen leveres i flere deler og monteres sammen på stedet. Enkelte må monteres i vinkel eller i flere etasjer for å få plass. Utfordringene kommer du med, løsningene finner vi!

Om du ikke har komplette tegninger over systemet, så er ikke det til hinder for å ta kontakt med oss. Vi har mye erfaring og kunnskap om tekniske løsninger som fungerer, og vi ønsker å være en aktiv sparringpartner for å komme frem til best mulig resultat. Intet er for komplekst eller for enkelt for oss!

Tilbud på tekniske sentraler

1.Minimumsinfo (prosjektpris)
2.Utfyllende info (ordinært tilbud)
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.